16 Jun
21.30 u
Kloveniersdoelen
Middelburg

Myles Sanko

 
De Britse Myles Sanko bouwt volop aan een reputatie als een van de nieuwste soulhelden van deze tijd. Nog voor de release van zijn eerste EP veroverde hij de harten van een groot publiek en schopte hij het tot support voor Gregory Porter. Zijn muziek refereert ook zeker aan deze hedendaagse jazz- en soulgrootheid. Mr. Porter is zelfs groot fan van Myles.
Ook invloeden van legends als Bill Withers, Al Green, Marvin Gaye en Otis Redding zijn in de muziek van de Londenaar terug te horen. Debuutalbum ‘Forever Dreaming’ stond dan ook bol van de dansbare soul en met zijn laatste single ‘This Ain’t Living’ in het achterhoofd, belooft de komende plaat niks anders dan meer van dat.

Myles Sanko, begon zijn carrière zingend en rappend naast dj’s in verschillende clubs. Nu is de charismatische 'lovechild of soul music' op veel festivals (o.m. North Sea Jazz en Into The Great Wide Open) te horen met zijn funky, jazzy en vintage soul. Daarnaast bespeelde hij het publiek in legendarische jazzclubs als Ronnie Scott's en het Jazzcafe in Londen. Het zou ons niets verbazen als Myles binnenkort gewoon in het rijtje Gregory Porter, Curtis Harding en Leon Bridges staat van grote hedendaagse soulartiesten die hun roots kennen.
 

Een zaterddagticket geeft je behalve Myles Sanko ook:
Swinging Affair Big Band ft. Bart van Lier, The Ploctones, Alfa Mist, Nubiyan Twist, STUFF. + jazzfilm Cinema Middelburg.

earlybird prijs tot 1 april €15,00
(na 1 april 17,50 / deurprijs 20,00)

 

First slide