08 Jun
14.00 u
Binnenstad
Terneuzen
Gratis programma

Jazz in the City | Streetparade

Op zaterdag 8 juni gaan we terug naar de oorsprong van de New Orleans Streetparade zoals destijds georganiseerd door de wereld beroemde Frank Koulen van Porgy en Bess.

U kunt deze zaterdagmiddag zien en horen in de winkelstraten, op de markt en in Oud Terneuzen:

  • The Juggets Jazzband
  • Dixie Brothers Jazz Formatie
  • Altena Jazz Band
  • NO Longfield Jazzcrackers

Deze Jazzbands staan garant voor sfeer en gezelligheid.

In navolging van het destijds beroemde Molenpleintje zal ook dit jaar weer worden gespeeld op het Bellevueplein (tussen Cafe De Vriendschap en Family Terneuzen).

Deze middag treed de Dixieland Stageband uit België o.l.v. Jean-Pierre Severens op. Deze band is garantie voor succes wat de Traditionele Jazz (in de volksmond Dixieland) betreft, herkenbaar en gezellig voor iedereen.

Aan het begin van de avond om 18:15 staat Orson Claeys op het podium! Een jonge pianist dit moderne jazz ten gehore brengt. Begonnen met klassiek op zijn 10e, ontdekte hij op zijn 17e de schoonheid van de jazz door niemand minder dan Herbie Hancock. Nu op zijn 25e wordt hij geinspireerd door moderne jazz muzikanten en daar vormt hij zijn eigen stijl uit!

Komt allemaal kijken en luisteren naar een middag "Oude Stijl Jazz" met in de avond moderne jazz als voorproefje op wat de avond gaat brengen in P&B & De Pit

 

 

 

First slide