08 Jun
22.00 u

De Pit
Terneuzen

Gratis programma

Willem 't Hart | De Pit

Willem ‘t Hart

Op jonge leeftijd kruipt Willem ’t Hart achter de piano en eindigt zo op het conservatorium, waarna hij samen met zijn broer de band Funky Organizers opzet. Niet veel later neemt de carrière van Willem een bijzondere wending wanneer hij gescout wordt door een groot modellenbureau. Binnen korte tijd wordt hij in het modellenleven geworpen en loopt hij internationale shows voor merken als Prada, Gucci, Dries van Noten en Raf Simons.

Nu een paar jaar later heeft Willem een punt achter zijn carrière als model gezet en focust hij zich volledig op zijn eerste passie: muziek. Met de EP Seven Years debuteert 't Hart in 2020 als solo artiest. Daarnaast is hij veelvuldig te zien als toetsenist voor artiesten als Naaz, Leif de Leeuw en Gregory Porter tijdens enkele van zijn Nederlandse shows.

Met de release van zijn tweede EP 'Home' brengt Willem 't Hart zijn verleden in de mode en heden in de muziek samen. Voor het artwork van de EP en singles liet hij zich kleden in digital fashion: 3D kleding speciaal ontworpen voor digitaal gebruik. Een vorm van mode die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit wint, onder meer door zijn duurzaamheid en oneindige mogelijkheden voor de ontwerpers. Op de EP zijn naast de producties van Willem 't Hart ook samenwerkingen met trompettist Peter Somuah en zangeres Naaz te horen.

First slide