Festival locaties

Kloveniersdoelen
De monumentale Kloveniersdoelen, inclusief de groene stadstuin is een cultuurcentrum in het hartje van Middelburg. De tuin biedt ruimte voor 650 gasten, wat ook meteen de capaciteit van het festival is. In het complex is plaats voor drie podia: twee in de tuin en één in de tuinkamer. De tuinkamer De tuinkamer biedt staanplaatsen voor 150 bezoekers. De concerten in de tuin van de Kloveniersdoelen duren tot 23.00 uur. Dan gaat het programma verder in podium de Spot.

De Spot
Op slechts 100 meter lopen van de Kloveniersdoelen ligt hét poppodium van Middelburg. Meteen na het programma in de tuin van de Kloveniersdoelen gaan we hier door met de ZeelandJazz Clubnight. Tot in de late uurtjes met op vrijdag BRUUT! en op zaterdag de Nachtdienst. Op beide avonden vergezeld door DJ Sandstorm. De Spot heeft een capaciteit van 400 personen.

Binnenstad Middelburg
Op 14 tot en met 17 juni 2017 is de binnenstad het podium van Jazz in the city Middelburg. Op de straten, enkele pleinen en in cafés, vinden gratis concerten en optredens plaats. Plein 1940 is daarbij de jazzplaza van Middelburg. Op dit plein staat een podium waar zowel ’s avonds (donderdag- tot en met zaterdag) als ’s middags (zaterdag en zondag) concerten plaatsvinden. Voor en rond dit podium is voldoende zitgelegenheid.