Route & parkeren

Kloveniersdoelen
Achter de Houttuinen 30, 4331 NJ Middelburg

De Kloveniersdoelen zijn bereikbaar met de auto, maar parkeren voor de deur is lastig. Meteen achter de Kloveniersdoelen aan het Molenwater ligt de parkeerplaats “Hof van Tange”. Parkeren op Hof van Tange kost € 1,70 per uur. Lopen naar de Kloveniersdoelen duurt ongeveer op 1 minuut. Ook is de Kloveniersdoelen prima bereikbaar met het openbaar vervoer op 5 minuten lopen van het Centraal Station of per fiets.

De Spot
Beddewijkstraat 15, 4331 LP Middelburg

De Spot is niet toegankelijk met de auto. Net als voor de Kloveniersdoelen geldt hier hetzelfde parkeeradvies: Meteen achter de Kloveniersdoelen aan het Molenwater ligt de parkeerplaats “Hof van Tange”. Parkeren op Hof van Tange kost € 1,70 per uur. Lopen naar de Spot duurt ongeveer op 2 minuten. De Spot is prima bereikbaar met het openbaar vervoer op 5 minuten lopen van het Centraal Station of per fiets.

Betaald parkeren Middelburg
Rondom de Kloveniersdoelen kunt u betaald parkeren. Het betaald parkeren is van kracht van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot en met 20.00 uur. Op de toegangswegen naar het stadscentrum staan borden met daarop de P-route. Deze route leidt u snel naar de verschillende parkeerterreinen en -garages. Het handigst is om parkeerterrein Hof van Tange te kiezen P1. Hier kunt u de gehele dag parkeren. Tarieven: € 1,80 per uur. Ook kunt u parkeren in parkeergarage P6, Achter de Houttuinen, dit kan onbeperkt. Tarieven € 1,30 per uur en € 6,50 per dag. Daarnaast zijn er in de aangrenzende straten ook parkeerplaatsen met een parkeermeter.

Buiten de vesten (ongeveer 5 minuten lopen) kunt u gratis parkeren.

Website parkeren in Middelburg

Download de Parkeerfolder Middelburg