Locatieinformatie Terneuzen

Porgy en Bess
Hét jazz podium van Terneuzen dat in 2017 haar 60 jarig jubileum heeft gevierd!
Biedt met zit- en staanplaatsen, dicht bij de artiesten, een sfeervolle plek voor bijzondere concerten. Natuurlijk met een goeie bar. Porgy en Bess ligt in het centrum van Terneuzen vlak bij een keur aan goede restaurants dus maak er gerust een dagje uit van.

Toegankelijkheid: Porgy en Bess is toegankelijk voor minder validen en rolstoelen. De concerten op vrijdag 8 en zondag 10 juni hebben zitplaatsen en een beperkt aantal staanplaatsen. Op zaterdagavond is het concert staand met een beperkt aantal zitplaatsen. Capaciteit met zitplaatsen, vrijdag en zondag, ±160 en met staanplaatsen, zaterdagavond, ±250.

Bereikbaarheid: Porgy en Bess is gelegen aan de Noordstraat, nr. 52. Dit is een winkelpromenade, niet toegankelijk voor auto en fiets. Parkeergelegenheid op enkele minuten lopen op straat en in parkeergarages (maximaal €4 per dag).

 

 

Binnenstad Terneuzen
Het programma Jazz in the City vind plaats in de straten rond de markt en in daar gelegen horecagelegenheden.

Toegankelijkheid: De binnenstad is per auto te bereiken met voldoende betaalde parkeergelegenheid. Openbaar vervoer komt tot in de binnenstad.
Op zondag kan het drukker zijn i.v.m. de aankomst van de wielertocht Ride For The Roses. Samen met het Jazz in the City programma wordt het een groot feest op de markt van Terneuzen.