Nieuws

28
woensdag
maart

Sven Hammond en Myles Sanko!

 
 
De laatste namen zijn aan het Middelburgse programma van ZeelandJazz toegevoegd. Met Sven Hammond en Myles Sanko is het programma bij de Kloveniersdoelen rond.
Bovendien is de laatste week ingegaan om kaarten voor earlybird prijs te kopen.
 


Myles Sanko
Op zaterdagavond 16 juni verzorgt Myles Sanko het laatste optreden in de tuin van de Kloveniersdoelen, voordat het festival de ZeelandJazz Clubnight ingaat met STUFF. in De Spot.
De Britse Myles Sanko bouwt volop aan een reputatie als een van de nieuwste soulhelden van deze tijd. Nog voor de release van zijn eerste EP veroverde hij de harten van een groot publiek en schopte hij het tot support voor Gregory Porter. Zijn muziek refereert ook zeker aan deze hedendaagse jazz- en soulgrootheid. Mr. Porter is zelf is ook groot fan van Myles. Nu nog te zien bij ZeelandJazz.

Sven Hammond
Niet de eerste keer dat we Sven op ZeelandJazz zien. Wel fijn dat de band er weer bij is. Sven Hammond presenteert zich als oerdegelijke band, wars van trends en conventies. Rock, soul, rhythm & blues of modjazz, het klinkt altijd vertrouwd maar verveelt nooit. Fijne afsluiter van het festival ZeelandJazz op zondagavond 17 juni in de tuin van Kloveniersdoelen.14
woensdag
februari

Vrienden?

We zijn op zoek naar Vrienden van ZeelandJazz!
Dit jaar maken we een begin met een vriendenprogramma.
Je kunt al vriend worden voor €50,- per jaar. Je steunt daarmee de ontwikkeling van de verschillende programmaonderdelen in Terneuzen en Middelburg. En je ontvangt daar van ons een hoop leuke extra’s voor terug.
 

We starten nu met de laagste instap, omdat we je na het festival nog graag 1 keer willen vragen wat je als vriend verwacht van een dergelijk programma. Een gereserveerde stoel of onbeperkt koffie? Een ontmoeting of misschien wel een ophaaldienst met vervoer naar en terug van het festival. Volgend jaar kunnen we dan uitbreiden met verschillende pakketten. Voor elke beurs en verschillende wensen.
Voor nu zijn we op zoek naar de eerste enthousiastelingen die dit een goed idee vinden en ZeelandJazz een warm hart toedragen. Doe ook mee!
 
Wat krijg je ervoor terug?
- Uitnodiging voor de opwarmavond op 25 mei in Porgy en Bess met een concert van Lucy Woodward (bekend van o.a. Snarky Puppy)
- Dagkaart naar keuze voor 2 personen in Terneuzen of Middelburg
- Onze nieuwsbrief en daarnaast alle andere relevante informatie
- Het handige programmaboekje van het festival thuisgestuurd
 
Meld je aan als Vriend van ZeelandJazz door te mailen naar info@zeelandjazz.nl onder vermelding van Vrienden van ZeelandJazz en u ontvangt ons bericht.


25
donderdag
januari

Kaartverkoop gestart

We zijn van start met de verkoop van de ZeelandJazz earlybird tickets.
De snelle beslissers kunnen tot 1 april van een voordeeltje profiteren.
En we maken ook nog even wat nieuwe namen bekend. 
Met veel Zeeuwse inbreng en veelzijdige jazz.
Bestel die tickets alvast maar!

kaartverkoop27
woensdag
december

ZeelandJazz Festival Orkest in 2018 o.l.v. Stephanie Francke

Na Martin Fondse en Jan Menu (2016), Arno Krijger (2017) heeft het bestuur van ZeelandJazz de sopraan- en altsaxofoniste Stephanie Francke gevraagd in 2018 het ZeelandJazzFestival Orkest te willen leiden.


Stephanie Francke, geboren in Zoutelande (1989), woont en werkt in Rotterdam.
In 2012 studeerde ze af aan het Conservatorium van Rotterdam en won ze de prestigieuze Erasmus Jazz Prijs. Met haar kwartet bracht ze twee CD’s uit, trad ze op o.a. op het North Sea Jazz Festival en was ze geselecteerd voor de Europese Jazz Competitie. Momenteel is ze lid van het saxofoonkwartet Spoken waarvan in 2018 de eerste CD gaat verschijnen.
Voor meer informatie over Stephanie zie www.stephaniefrancke.nl
Het ZeelandJazzFestival Orkest opent ZeelandJazz 2018 op vrijdagavond 8 juni in Porgy en Bess, Terneuzen en speelt daarnaast op vrijdag 15 juni in de tuin van de Kloveniersdoelen in Middelburg.24
zondag
december

Fijne Feestdagen

 

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
We hopen u ook dan weer te mogen begroeten tijdens het festival ZeelandJazz.


 

 

 

 

 

 

 

Klik op het plaatje voor onze kerstboodschap!